Výprava za poznáním

15.01.2010 17:00

V pátek 15. ledna jsme se po 17. hodině sešly v klubovně, abychom vyrazily do chomutovského bazénu. Ze světlušek se v klubovně nakonec objevila pouze Šmoula, která si v bazéně splnila téměř celou odborku plavce. Po bazéně se k nám přidala ještě Bambi. Společně jsme se přesunuly do klubovny, kde jsme si zkusily trochu šikovnosti s papírem a nůžkami.

Ráno nás čekala příprava snídaně, trápily jsme se při smažení obalovaných chlebů, ale nakonec jsme vše bez problémů zvládly. Po snídani už jsme vyrazily na průzkumy našeho města, ze kterých jsme měly vytvořit mapku. V klubovně už na nás čekala opičí dráha, při které jsme se dokonale vyřádily. při posledním pokusu si Neonka, která za námi přišla na návštěvu, "podvrkla kotník", tak jsme ji musely "ošetřit". Pak už byl čas připravovat oběd - společnými silami jsme uvařily bramborový guláš. Po krátkém odpočinku, který jsme vyplnily několika hrami, jsme ještě vyrazily na chvíli ven, využít sněhové nadílky, pak nezbývalo než klubovnu uklidit a hurá domů.

Zpět

Fotogalerie: Výprava za poznáním

/album/fotogalerie-vyprava-za-poznanim/prespani-025-jpg/ /album/fotogalerie-vyprava-za-poznanim/prespani-026-jpg/ /album/fotogalerie-vyprava-za-poznanim/prespani-027-jpg/ /album/fotogalerie-vyprava-za-poznanim/prespani-028-jpg/ /album/fotogalerie-vyprava-za-poznanim/prespani-029-jpg/ /album/fotogalerie-vyprava-za-poznanim/prespani-030-jpg/ /album/fotogalerie-vyprava-za-poznanim/prespani-031-jpg/ /album/fotogalerie-vyprava-za-poznanim/prespani-032-jpg/ /album/fotogalerie-vyprava-za-poznanim/prespani-033-jpg/ /album/fotogalerie-vyprava-za-poznanim/prespani-034-jpg/ /album/fotogalerie-vyprava-za-poznanim/prespani-035-jpg/ /album/fotogalerie-vyprava-za-poznanim/prespani-036-jpg/