Úkoly pro světlušky - ZVaS

25.05.2010 14:20

Vzhledem k tomu, že na krajské kolo Závodů vlčat a světlušek je třeba připravit dopředu některé věci, zapojíme do této přípravy celou družinu. Níže naleznete úkoly, které máme splnit a co je pro ně třeba udělat (na schůzku 31. května, abychom měly čas doladit nesrovnalosti):

Vytvořit prezentaci Jirkova a okolí na list formátu A2

Prezentaci budeme tvořit na následujících dvou schůzkách. Každá přinese zajímavé fotografie, prospekty, články apod. o Jirkově, případně Červeném Hrádku. Prezentaci vytvoříme formou koláže. Papír formátu A2 zajistí Najča.

Prezentace vybrané země

Společnými silami byl vybrán Egypt s ukázkou tanců. Neonka se Šmoulou připraví hudbu a choreografii, kterou naučí zbytek družiny.

Pro všechny pak platí následující úkoly:

  • na schůzku přinést dvoudílné plavky (ty pak budou i ve vybavení na závody), ozdobné šátky na zahalení oličeje, šátky s cinkátky (kdo má), sponky na připevnění šátků, případně další ozdoby na vystoupení
  • každá vyrobí libovolným způsobem pyramidu (kresba, koláž, skládačka, stavebnice.... fantazii se meze nekladou) + případné další rekvizity související s Egyptem - nejlepší díla budou samozřejmě odměněna body

 

Zpět