Přidány informace o WMW

16.04.2012 19:05

Vážení rodiče, ahoj holky,
jak jsem Vás již předběžně informovala, 4. - 8. května se uskuteční Welká májová wejprava, jejíž součástí jsou Závody vlčat a světlušek. Proto prosím o účast všech holek.
Sraz: v pátek 4. května v 17 hodin na vlakové zastávce Jirkov zastávka (u Kauflandu)
Návrat: v úterý 8. května v 16:35 tamtéž
Cena: 550,- Kč (zahrnuje cestu, ubytování a jídlo). Zálohu 200,- Kč je nutné zaplatit do 26. dubna; záloha se vrací pouze v případě doložené nemoci.
Přihlášky: Informaci o tom, zda Vaše dcera pojede nebo ne, mi prosím Vás, zašlete do konce tohoto týdne, musím včas zaslat závaznou přihlášku pořadateli.

Ubytování: spíme v chatkách na postelích ve vlastních spacácích.
Stravování: 4x denně z vlastních ešusů; stravování začíná sobotní snídaní a končí úterním obědem (na páteční večer je třeba mít vlastní jídlo)
Veškerá zavazadla je nutné vzít do vlaku, ze zastávky v Mladoticích na tábořiště bude zajištěn odvoz.
Jelikož 7.5. je normální pracovní den, prosíme rodiče, aby na tento den uvolnili děti ze školy! Některé školy mají plánováno ředitelské volno.


Vlčata a světlušky se zúčastní okresního kola Závodu světlušek a vlčat. Všechny účastníky do 14 let čeká dvouapůldenní hra "Návrat z planety "KETALBOS". Každý do 14 let si mimo obvyklé tábornické věci přiveze ještě jednu plochou baterii.

Další vybavení: spacák, ešus, lžíci, plechový hrnek, lahev na pití (0,75 l), malý batůžek na krátké výlety, věci jako na schůzku (doporučuji včetně přezůvek, i když nejsou nezbytně nutné - případně sandále), teplé oblečení na 4 dny (i pokud se oteplí, počítejte s teplým oblečením na večer - tábor je přímo u řeky), pláštěnku, pevné nepromokavé boty (i náhradní), teplé oblečení na spaní (spíme v chatkách, ale i přesto v noci nepředpokládáme velké teplo), hygienické potřeby (kartáček, pastu, mýdlo, ručník, hřeben, případně šampon), baterku.

Zpět